Cursus ‘Actualiteiten grondverwerving’

Net als voorgaande jaren organiseren wij ook dit jaar weer de cursus ‘Actualiteiten grondverwerving’ in achtereenvolgens Eindhoven, Utrecht en Hoogeveen. Wij praten u tijdens deze cursusmiddagen graag bij over de relevante ontwikkelingen. Zo zullen we onder meer stilstaan bij de nieuwe Omgevingswet, schadeloosstelling bij onteigening en gedoogplichten en diverse andere interessante actualiteiten op het gebied van onteigening, gedoogplichten en de Wet voorkeursrecht gemeenten.

De cursus is interessant voor zowel medewerkers van overheden (gemeenten, provincies, waterschappen en rijksoverheid) als adviseurs (rentmeesters/taxateurs). Aan het bijwonen van deze cursus zijn geen kosten verbonden.

Waar en wanneer

Wij organiseren de cursus ‘Actualiteiten grondverwerving’ drie keer:

  • dinsdag 1 oktober 2019 in Eindhoven in het Evoluon;
  • dinsdag 8 oktober 2019 in Utrecht op onze vestiging aan de Maliebaan 83 en
  • donderdag 10 oktober 2019 in Hoogeveen in De Tamboer.

U bent vanaf 13:00 uur van harte welkom en om 13:30 uur starten we met het inhoudelijke programma. Rond 16:30 uur sluiten we de middag af met een borrel.

Aanmelden

U kunt zich vanaf nu hier aanmelden.

Heeft u collega’s die ook deze cursus willen bezoeken? Stuur deze uitnodiging dan gerust door. Zij zijn van harte welkom. In Utrecht is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Hier geldt ‘Wie het eerst aanmeldt, het eerst maalt!’

Vragen of knelpunten

Heeft u specifieke vragen, onderwerpen of knelpunten die u graag behandeld wilt zien in de cursus? Meld deze dan in het aanmeldformulier of mail ze naar Jessica de Roos (jessica.deroos@nysingh.nl). Wij proberen daaraan tijdens de cursus (extra) aandacht te besteden.

Opleidingspunten

Wij melden deze cursus aan bij de NVR, zodat u opleidingspunten kunt krijgen voor uw deelname aan de cursus.

Wij zien u graag in Eindhoven, Utrecht of Hoogeveen!

Team Grondverwerving

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *