Online cursus ‘Actualiteiten pachtrecht’

Graag nodigen wij u uit voor de cursus ‘Actualiteiten Pachtrecht’ op donderdag 1 juli 2021 van 14:30 – 16:00 uur.

Tijdens deze cursus gaat Jessica de Roos in op de ontwikkelingen op het gebied van het pachtrecht. Welke rechtspraak is er in de eerste helft van dit jaar verschenen en welke conclusies kunnen hieruit worden getrokken? Aan bod komen onder meer de (on)mogelijkheden van een glyfosaatverbod, de verdeling van fosfaatrechten, beëindigingsperikelen en het kwalificeren van de overeenkomst.

Aanmelden en vragen stellen

U kunt zich hier voor de cursus aanmelden:

U kunt tijdens de cursus via de chat vragen stellen. Ook kunt u vooraf vragen stellen of onderwerpen die in het bijzonder uw interesse hebben vermelden op het aanmeldformulier of per e-mail (jessica.deroos@nysingh.nl).

Vanaf uw werkplek

U kunt deze cursus volgen via uw computer, tablet of smartphone en vragen stellen aan de docent via de live chat. Zo ontvangt u informatie die u direct kunt gebruiken.

Terugkijken en presentatie

Kunt u niet ‘live’ deelnemen? Dat is geen probleem. U ontvangt na afloop van de cursus de presentatie en terugkijklink zodat u de cursus op een ander moment kunt terugkijken.

Opleidingspunten

Vanwege de coronamaatregelen is het (nog steeds) extra lastig om voldoende opleidingspunten te halen. Wij melden deze online cursus daarom aan voor opleidingspunten bij:

  • Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR);
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT);
  • Landelijk Register van Gerechtelijke Deskundigen (LRGD);
  • Stichting Register DOBS;
  • Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Op het inschrijfformulier kunt u aangeven of u hiervan gebruik wilt maken.

Kosten 

De kosten voor deelname aan deze online cursus bedragen € 150,- per persoon, exclusief btw. U ontvangt een factuur op het door u opgegeven factuuradres. Deze factuur dient voor aanvang van de cursus voldaan te zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *