cursus Actualiteiten grondverwerving

28 september (Hoogeveen), 3 oktober (Utrecht) en 12 oktober 2017 (Eindhoven)

Net als voorgaande jaren organiseren wij ook dit jaar weer de cursus Actualiteiten grondverwerving in Utrecht, Eindhoven en Hoogeveen. Tijdens deze cursusmiddagen bespreken onze grondverwervingsspecialisten de voor de praktijk relevante ontwikkelingen op het gebied van onteigening en gedoogplichten. Ook gaan we ditmaal in op de positie van de huurder en de pachter in het onteigeningsrecht. De cursus is interessant voor zowel medewerkers van overheden (gemeenten, provincies, waterschappen en rijksoverheid) als hun adviseurs (rentmeesters/taxateurs).

Waar en wanneer?

De cursus Actualiteiten grondverwerving vindt plaats op:

 • donderdag 28 september 2017 in Hoogeveen (Theater en Congrescentrum De Tamboer) Let op: deze bijeenkomst zou in eerste instantie op 19 september 2017 plaatsvinden
 • dinsdag 3 oktober 2017 in Utrecht (onze nieuwe vestiging aan de Maliebaan in Utrecht)
 • donderdag 12 oktober in Eindhoven (Seats2meet)
Programma

U bent vanaf 13:30 uur van harte welkom en om 14:00 uur starten we met het inhoudelijke programma:

Rond 16:30 uur sluiten we de middag af met een borrel.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de cursus via het aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail. Aan het bijwonen van deze cursus zijn geen kosten verbonden. Indien u een collega wilt meenemen, kunt u dit aangeven op het aanmeldformulier.

Wij zullen deze cursus aanmelden bij de NVR, zodat rentmeesters studiepunten krijgen bij deelname.

De bijeenkomst in Utrecht vindt plaats in onze nieuwe vestiging aan de Maliebaan. Een mooie gelegenheid dus om ons splinternieuwe kantoor te bekijken. Er is echter wel een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wie het eerst komt, het eerst maalt!

Heeft u specifieke vragen, onderwerpen of knelpunten die u graag behandeld wilt zien in de cursus? Meld deze dan in het aanmeldformulier of mail ze naar Jessica de Roos (jessica.deroos@nysingh.nl). Wij proberen daaraan tijdens de cursus (extra) aandacht te besteden.

Graag tot ziens in Utrecht, Eindhoven of Hoogeveen!

3 antwoorden
 1. Suzanne Timmers
  Suzanne Timmers zegt:

  Hallo Jessica,

  Ik wil me graag opgeven voor de cursus in Eindhoven op 12 oktober. Ik wacht nog op een reactie van een collega. Misschien dat hij ook nog aansluit.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *