Online seminar: Liquidatie of reconstructie?

Donderdag 23 februari 2017 om 11:00 uur

In geval van onteigening van onroerende zaken die bedrijfsmatig of hobbymatig worden gebruikt, rijst de vraag op welke basis de schadeloosstelling moet worden berekend: liquidatie of reconstructie. Moet worden uitgegaan van (gedeeltelijke) beëindiging van bedrijf of hobby of moet worden uitgegaan van (gedeeltelijke) verplaatsing naar elders? Die vraag is lang niet altijd eenvoudig te beantwoorden, terwijl het voor de hoogte van de schadeloosstelling een behoorlijk verschil kan maken. Aspecten die in dat kader in de praktijk tot interessante discussies leiden zijn onder andere de beschikbaarheid van een vervangende locatie, de geschiktheid daarvan, terugkopen of huren?, de verhouding tussen de investering en te behalen resultaten, financierings(on)mogelijkheden, een onrendabele top en de rente over het vrijkomende kapitaal.

Bas ten Kate praat u hierover graag bij tijdens een online seminar op donderdag 23 februari 2017 om 11:00 uur.

Aanmelden

Deelname aan het online seminar is gratis. U kunt zich voor het seminar opgeven via het aanmeldformulier. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met daarin uw wachtwoord en voorafgaand aan het seminar ontvangt u de link waarmee u eenvoudig mee kunt kijken.

Vanaf uw eigen werkplek

Het seminar is te volgen vanachter uw eigen computer met internetverbinding en geluid. Vanaf uw eigen werkplek kunt u tijdens de presentatie al vragen stellen. Zo heeft u geen reistijd en wordt u in hooguit een uur bijgepraat. Onze seminars zijn ook op de iPad te volgen. Hiervoor dient u eenmalig de gratis app te installeren op uw iPad. U dient zich nog wel in te schrijven voor het seminar via een browser.

Vragen

Heeft u vragen of werkt de link die u ontvangen heeft onverhoopt niet, neem dan gerust contact op met Miriam Voogd (026 357 57 34 of miriam.voogd@nysingh.nl).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *