Online seminar: De gedoogplicht ex artikel 5.24 Waterwet

Dinsdag 28 juni 2016 om 11:00 uur

Eerder dit jaar berichtte het Centraal Bureau voor de Statistiek dat de komende vier jaar een bedrag van 2 miljard wordt geïnvesteerd in waterkeringen om Nederland te beschermen tegen zeewater en overstromingen van meren en rivieren. Om deze werken te kunnen realiseren zullen waterschappen ook over gronden van derden moeten kunnen beschikken. In dat kader kan de gedoogplicht als bedoeld in artikel 5.24 Waterwet uitkomst bieden. Over dit instrument verscheen vorige maand een artikel van Bas ten Kate en Jessica de Roos in het Tijdschrift voor Bouwrecht (TBR 2016/64). Zij praten u op 28 juni 2016 om 11:00 uur tijdens een online seminar graag bij over onder meer de reikwijdte en de toepassingsmogelijkheden van artikel 5.24 Waterwet, de procedure tot oplegging van een gedoogplicht op basis van dit artikel, de verhouding tot onteigening en de verplichting tot schadevergoeding.

Aanmelden

Deelname aan het online seminar is gratis. U kunt zich voor het seminar opgeven via het aanmeldformulier. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met daarin uw wachtwoord en voorafgaand aan het seminar ontvangt u de link waarmee u eenvoudig mee kunt kijken.

Vanaf uw eigen werkplek

Het seminar is te volgen vanachter uw eigen computer met internetverbinding en geluid. Vanaf uw eigen werkplek kunt u tijdens de presentatie al vragen stellen aan de sprekers. Zo heeft u geen reistijd en wordt u in hooguit een uur bijgepraat. Onze seminars zijn ook op de iPad te volgen. Hiervoor dient u eenmalig de gratis app te installeren op uw iPad. U dient zich nog wel in te schrijven voor het seminar via een browser.

Vragen

Heeft u vragen of werkt de link die u ontvangen heeft onverhoopt niet, neem dan gerust contact op met Jessica de Roos (+31 26 357 57 34 / jessica.deroos@nysingh.nl)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *