Online cursus ‘Actualiteiten Grondverwerving’

dinsdag 27 oktober 2020 | 11.00 – 12.30 uur

Net als voorgaande jaren organiseren wij ook dit jaar weer de cursus ‘Actualiteiten grondverwerving’. Vanwege corona niet op locatie in Hoogeveen, Eindhoven en Utrecht, maar online.

Wij praten u tijdens dit seminar graag bij over de relevante ontwikkelingen. Zo zullen we onder meer stilstaan bij de recente Koninklijke Besluiten, jurisprudentie inzake de schadeloosstelling bij onteigening en gedoogplichten en diverse andere interessante actualiteiten uit de grondverwervingspraktijk.

Wanneer

De cursus is online te volgen op dinsdag 27 oktober a.s. van 11.00 tot 12.30 uur.

Doelgroep

Dit seminar is nuttig voor juristen en beleidsmedewerkers grondzaken, vastgoed en ruimtelijke ordening bij gemeenten, waterschappen, provincies en andere (semi-)overheden. Maar ook voor taxateurs, rentmeesters en (andere) grondverwervers is dit seminar leerzaam.

Kosten

Deelname aan deze cursus is kosteloos.

Inschrijven

U kunt zich hier aanmelden voor het seminar.

Indien u eerder heeft deelgenomen aan een van onze online seminars kunt u met uw inloggegevens inloggen en zich direct aanmelden. Is het de eerste keer dat u deelneemt aan een online seminar van Nysingh, dan dient u eerst een account aan te maken. Vóór het seminar ontvangt u een herinnering met daarin de link waarmee u eenvoudig mee kunt kijken.

Wij verwelkomen u graag op 27 oktober aanstaande!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *