Online seminar Actualiteiten Grondverwerving op 5 oktober 2021

Reserveert u alvast 5 oktober a.s. in uw agenda? Want dan is het weer zover: onze jaarlijkse cursus ‘Actualiteiten Grondverwerving’.  Van 13.00 tot 14.30 uur nemen Bas ten Kate, Carola van Andel en Jessica de Roos u mee in de recente ontwikkelingen en rechtspraak op het gebied van grondverwerving.  Sharon Aaldering en Marlotte Hiddema zitten achter de schermen klaar om uw vragen via de live chat te beantwoorden.

Na een aantal succesvolle live edities in Utrecht, Hoogeveen en Eindhoven, vond deze najaarscursus vorig jaar voor het eerst plaats in digitale vorm. Met meer dan 350 geïnteresseerden was dit eveneens een groot succes. Wij hopen u op 5 oktober a.s. allemaal weer vanuit uw eigen kantoor of thuiswerkplek te mogen verwelkomen!

Tijdens dit seminar zullen we onder meer stilstaan bij de recente Koninklijke Besluiten, onteigeningsjurisprudentie en diverse andere interessante actualiteiten uit de grondverwervingspraktijk. Actualiteiten Grondverwerving is voor een breed publiek toegankelijk. Het seminar is niet alleen nuttig voor juristen en beleidsmedewerkers grondzaken, vastgoed en ruimtelijke ordening bij (semi-)overheden, maar ook voor taxateurs, rentmeesters en (andere) grondverwervers.

Inschrijven voor deze online cursus is nog niet mogelijk. Bent u geabonneerd op onze Nieuwsbrief Grondzaken? Dan ontvangt u binnenkort een uitnodiging. Bent u nog niet geabonneerd? Dan kunt u zich hier aanmelden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *