Actualiteiten Grondverwerving 5 oktober 2021

Heeft u zich al aangemeld voor ons online seminar ‘Actualiteiten Grondverwerving’ op 5 oktober a.s.? Deelname is kosteloos en aanmelden is nog mogelijk! Klik hier om direct naar het aanmeldformulier te gaan. Dit is een nuttig besteed 1,5 uur voor juristen en beleidsmedewerkers grondzaken, vastgoed en ruimtelijke ordening bij gemeenten, waterschappen, provincies en andere (semi-)overheden. Maar ook voor taxateurs, rentmeesters en (andere) grondverwervers is dit seminar leerzaam.

Onderwerpen dit jaar

Ook dit jaar organiseren wij weer met veel plezier het seminar ‘Actualiteiten Grondverwerving’. Gezien de coronamaatregelen die nog steeds van kracht zijn, verzorgen wij dit seminar online. Carola van AndelBas ten Kate en Jessica de Roos praten u graag bij over de relevante ontwikkelingen in de grondverwervingspraktijk. Zo zal onder meer worden stilgestaan bij de recente Koninklijke Besluiten, onteigenen voor natuurmaatregelen en stikstofreductie, jurisprudentie inzake de schadeloosstelling bij onteigening en gedoogplichten, de Wvg en diverse andere interessante actualiteiten op het gebied van grondzaken. Ook zal kort worden besproken wat de huidige planning is ten aanzien van de Omgevingswet.

Praktische info

Dit online seminar is op 5 oktober a.s. van 13:00 tot 14:30 uur. U kunt zich eenvoudig (laten) aanmelden via het aanmeldformulier. Wilt u PE/PO punten ontvangen van de NOvA, het LRGD, de NVR, het NRVT of register DOBS? Bij deze instanties is accreditatie aangevraagd voor 1 punt. Vergeet dit niet aan te geven op het formulier.

De cursus kunt u online volgen vanuit uw (thuis)werkplek. Onze moderators Sharon Aaldering en Marlotte Hiddema zitten achter de schermen klaar om live uw vragen te beantwoorden. De sprekers nemen u zoals ieder jaar weer mee door de actualiteiten aan de hand van een PowerPoint presentatie. Deze krijgt u na afloop als naslagwerk toegestuurd.

Vragen?

Heeft u op voorhand vragen die u graag beantwoord zou zien door de sprekers? Stel ze dan op het aanmeldformulier. Heeft u praktische vragen over bijvoorbeeld de aanmelding? Neemt u dan contact op met Marjanne Lafère via marjanne.lafere@nysingh.nl of +31 88 752 0284. Zij helpt u graag verder.

Wilt u meer weten over wat u kunt verwachten tijdens dit online seminar? Lees hier het verslag van Sharon Aaldering terug over het online seminar Actualiteiten Grondverwerving van vorig jaar.

Wij hopen u allen digitaal te mogen verwelkomen op 5 oktober aanstaande!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *